Un bărbat a fost împușcat mortal în Houston, Texas, după ce a fost surprins că urina în mijlocul unui drum. Furioși de isprava acestuia, locuitorii din zonă l-au împușcat pe bărbat, după ce s-au certat cu acesta, potrivit Insider.

Poliția a transmis, într-un comunicat, că ofițerii au ajuns la locul crimei, joi, la ora 22:25, după ce au fost semnalate mai multe focuri de armă pe strada Bunny Run Drive din nordul orașului și l-au găsit pe Lester Fuentes-Buezo, în vârstă de 20 de ani, cu mai multe plăgi provocate de gloanțe. Decesul tânărului a fost declarat de paramedicii care au ajuns la fața locului, precizând că s-au tras mai multe focuri de armă asupra lui Fuentes-Buezo.

Citește și: Statul din SUA în care persoanele de peste 21 de ani pot deține pistoale fără permis

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Tânărul s-a deplasat în zonă pentru a cumpăra droguri

Poliția din Houston a mai precizat că Fuentes-Buezo a fost văzut urinând în public pe stradă și că un suspect, care nu a fost deocamdată identificat, s-a enervat pe acesta. „Fuentes și suspectul au început să se certe și ambii bărbați și-au scos armele. Suspectul l-a împușcat pe Fuentes-Buezo și a fugit de la fața locului”, se arată în comunicatul poliției texane.

Mai mult, Fox 5 susține că Fuentes-Buezo s-a deplasat în zonă pentru a cumpăra droguri și la un moment dat a început să urineze în mijlocul șoselei, declanșând o confruntare cu mai mulți rezidenți.