Un bărbat a fost împușcat mortal în Houston, Texas, după ce a fost surprins că urina în mijlocul unui drum. Furioși de isprava acestuia, locuitorii din zonă l-au împușcat pe bărbat, după ce s-au certat cu acesta, potrivit Insider.

Poliția a transmis, într-un comunicat, că ofițerii au ajuns la locul crimei, joi, la ora 22:25, după ce au fost semnalate mai multe focuri de armă pe strada Bunny Run Drive din nordul orașului și l-au găsit pe Lester Fuentes-Buezo, în vârstă de 20 de ani, cu mai multe plăgi provocate de gloanțe. Decesul tânărului a fost declarat de paramedicii care au ajuns la fața locului, precizând că s-au tras mai multe focuri de armă asupra lui Fuentes-Buezo.

Citește și: Statul din SUA în care persoanele de peste 21 de ani pot deține pistoale fără permis

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Tânărul s-a deplasat în zonă pentru a cumpăra droguri

Poliția din Houston a mai precizat că Fuentes-Buezo a fost văzut urinând în public pe stradă și că un suspect, care nu a fost deocamdată identificat, s-a enervat pe acesta. „Fuentes și suspectul au început să se certe și ambii bărbați și-au scos armele. Suspectul l-a împușcat pe Fuentes-Buezo și a fugit de la fața locului”, se arată în comunicatul poliției texane.

Mai mult, Fox 5 susține că Fuentes-Buezo s-a deplasat în zonă pentru a cumpăra droguri și la un moment dat a început să urineze în mijlocul șoselei, declanșând o confruntare cu mai mulți rezidenți.