• Polițiștii nu au putut să îl testeze cu etilotestul, bărbatul fiind dus la spital pentru recoltarea probelor biologice
  • Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului
  • În urma accidentului, nu s-au înregistrat victime

Un bucureștean în vârstă de 31 de ani a condus băut și posibil drogat, fără a avea permis, iar pe o stradă din Brașov a lovit 12 mașini parcate. Polițiștii nu au putut să îl testeze cu etilotestul, bărbatul fiind dus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Bărbatul în vârstă de 31 ani, din București, a condus mașina, miercuri seara, pe strada Nucului din Brașov și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, acroșând 12 autoturisme parcate.

În urma accidentului, nu s-au înregistrat victime.

Recomandări

CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
ARTA CERE SACRIFICII
CE MĂNÂNC AZI?

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, a spus comisarul Alina Maria Ivan, de la Poliția Brașov.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Cercetările se fac conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.