• Un elicopter s-a prăbușit peste o clădire în orașul ucrainean Brovari, în apropiere de Kiev.
  • Serviciile de urgență s-au deplasat la fața locului, a declarat un consilier prezidențial.
  • În prezent se fac verificări cu privire la victime.

Un elicopter s-a prăbușit peste o clădire în orașul ucrainean Brovari, în apropiere de Kiev. Accidentul a avut loc în Brovari, un oraș cu aproximativ 100.000 de locuitori de la periferia estică a capitalei Kiev. O purtătoare de cuvânt a poliției ucrainene din regiunea Kiev, citată de televiziunea de stat Suspilné, a declarat că „un incendiu a izbucnit” în momentul accidentului.

„În momentul tragediei, copiii și angajații școlii se aflau în grădiniță”, a declarat Kuleba. „În acest stadiu, toată lumea a fost evacuată”, a adăugat el, fără a da mai multe detalii despre eventualele victime din rândul copiilor.

„Aflăm informații despre victime și circumstanțe”, a scris adjunctul șefului biroului prezidențial ucrainean, Kyrylo Tymoshenko, pe aplicația de mesagerie Telegram, potrivit Reuters.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Videoclipurile distribuite pe scară largă pe rețelele de socializare au arătat clădirea în flăcări după ce elicopterul sau drona s-a prăbușit peste o clădire de grădiniță. 16 persoane au murit, inclusiv doi copii, în accidentul de elicopter din regiunea Kiev. 22 de persoane au fost rănite.