• Un elicopter s-a prăbușit peste o clădire în orașul ucrainean Brovari, în apropiere de Kiev.
  • Serviciile de urgență s-au deplasat la fața locului, a declarat un consilier prezidențial.
  • În prezent se fac verificări cu privire la victime.

Un elicopter s-a prăbușit peste o clădire în orașul ucrainean Brovari, în apropiere de Kiev. Accidentul a avut loc în Brovari, un oraș cu aproximativ 100.000 de locuitori de la periferia estică a capitalei Kiev. O purtătoare de cuvânt a poliției ucrainene din regiunea Kiev, citată de televiziunea de stat Suspilné, a declarat că „un incendiu a izbucnit” în momentul accidentului.

„În momentul tragediei, copiii și angajații școlii se aflau în grădiniță”, a declarat Kuleba. „În acest stadiu, toată lumea a fost evacuată”, a adăugat el, fără a da mai multe detalii despre eventualele victime din rândul copiilor.

„Aflăm informații despre victime și circumstanțe”, a scris adjunctul șefului biroului prezidențial ucrainean, Kyrylo Tymoshenko, pe aplicația de mesagerie Telegram, potrivit Reuters.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
TAYLOR SWIFT, ÎN SLUJBA DOMNULUI
SCARLET JOHANSSON CRITICĂ OPENAI
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT

Videoclipurile distribuite pe scară largă pe rețelele de socializare au arătat clădirea în flăcări după ce elicopterul sau drona s-a prăbușit peste o clădire de grădiniță. 16 persoane au murit, inclusiv doi copii, în accidentul de elicopter din regiunea Kiev. 22 de persoane au fost rănite.