• Un general pensionat a fost suspendat din funcţia sa de consilier al ofiţerilor în serviciu activ.
  • Suspendarea a survenit în urma unor rapoarte conform cărora contul său de socializare conţinea un comentariu critic la adresa primei doamne Jill Biden.
  • Locotonentul general în retragere Gary Volesky era un expert înalt, calificat ca mentor senior, când a fost suspendat de locotonentul general Theodore Martin, general comandant al Centrului de Arme Combinate.

Armata SUA transmite că un general pensionar de trei stele a fost suspendat din funcţia de consilier militar.

Un general pensionat cu trei stele a fost suspendat din funcţia sa de consilier al ofiţerilor în serviciu activ, a declarat sâmbătă o purtătoare de cuvânt a armatei.

Suspendarea a survenit în urma unor rapoarte conform cărora contul său de socializare conţinea un comentariu critic la adresa primei doamne Jill Biden, transmite Independent

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES

Locotonentul general în retragere Gary Volesky era un expert înalt, calificat ca mentor senior, când a fost suspendat de locotonentul general Theodore Martin, general comandant al Centrului de Arme Combinate, potrivit unei declaraţii a purtătorului de cuvânt al Armatei, Cynthia O. Smith. Ea nu a oferit un motiv clar pentru suspendare şi nici alte detalii. 

USA Today a raportat că un cont de Twitter sub numele lui Volesky conţinea un răspuns la o declaraţie a primei doamne în urma acţiunii Curţii Supreme de luna trecută de a anula decizia privind drepturile la avort Roe v. Wade.

De aproape 50 de ani, noi, femeile, avem dreptul să luăm decizii cu privire la corpurile noastre. Astăzi, acest drept ne-a fost furat”, a comentat Jill Biden.

Gary Volesky a postat un răspuns la comentariul Primei Doamne legat de avort: Mă bucur să văd că în sfârşit ştii ce este o femeie. Tweetul a fost şters ulterior.