• Project Veritas susține că are dovada că votul din Michigan a fost fraudat
  • Un angajat poștal a spus, anonim, că a primit ordin să facă fraudă
  • Clipul de la Project Veritas a fost distribuit de Donald Trump Jr.

Project Veritas, un grup de activiști anti-corupție apropiat de republicanii lui Trump, susține că are dovada fraudei electorale.

Se bazează pe mărturia unui poștaș din statul Michigan, care a spus că, după terminarea scurtinului, a primit ordin să schimbe data pe plicurile cu voturi, ca să pară că au fost trimise în intervalul legal.

James O’Keefe, fondator Project Veritas: „Care este mesajul tău pentru alți angajați care văd așa ceva? Raportați. Cum am putea avea integritate în această țară dacă lăsăm asemenea lucruri să treacă neobservate?“

Clipul cu pretinsa dovadă a fraudei făcute de echipa lui Biden a fost văzut de peste două milioane și jumătate de ori într-o oră. Iar Donald Trump Junior l-a redistribuit la rândul lui. O anchetă oficială a Poștei ar putea să înceapă în curând, spun activiștii pro-Trump.

James O’Keefe, fondator Project Veritas: „Inspectorul general știe despre asta, intră în jurisdicția sa. Evaluează acum dacă să înceapă o investigație. Acest whistleblower din Michigan este un patriot și un erou.“

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE