Poliția germană efectuează căutări cu elicopterul pentru a găsi un bărbat care a înjunghiat doi trecători în orașul Erfurt, în estul țării, luni dimineața, potrivit Reuters.

Cele două victime, în vârstă de 45 și 68 de ani, sunt internate în spital și nu au suferit răni care să le pună viața în pericol. Poliția l-a descris pe atacator ca fiind în vârstă de 20 de ani, cu părul blond și cu o cicatrice pe față. Acesta vorbea limba germană, au adăugat ei într-un comunicat.

Investigațiile continuă în cazul atacului cu cuțitul comis vineri în orașul Wurzburg, în urma căruia trei persoane au fost ucise. Poliția ia în considerare extremismul islamist ca fiind un motiv în acest caz.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Autorul atacului comis în oraşul german Wurzburg suferă de afecţiuni psihice

În orașul german Würzburg, situat la sud-est de oraşul Frankfurt, a avut loc vineri un atac cu cuțitul în urma căruia cel puţin trei persoane au fost ucise şi alte şase au fost rănite. Autoritățile locale au transmis că atacatorul, originar din Somalia, a fost oprit după ce i s-a tras un glonţ în picior.

Autorul atacului comis în oraşul german Wurzburg suferă de afecţiuni psihice, a declarat, vineri seară, ministrul de Interne din landul Bavaria, Joachim Herrmann.