• Limbajul folosit de Erdoğan la adresa guvernului american și a lui Joe Biden a fost deosebit de dur.
  • Oferta Turciei de a finaliza achiziția de avioane F-16 ar fi mult mai ușoară” dacă republicanii vor ajunge să controleze Senatul american.
  • Dacă republicanii vor câștiga cele câteva locuri de care au nevoie în Senat, lucrurile vor fi mult mai ușoare pentru noi”, a spus Erdoğan.

Președintele turc Recep Tayyip Erdoğan a făcut noi declarații incendiare la adresa Atenei și a Washingtonului din Uzbekistan, unde se află în prezent.

Președintele turc a lansat un nou atac la adresa Greciei, acuzând această țară că sprijină organizațiile teroriste (adică pe gülen-iști) prin intermediul centrului de migranți Lavrio, exprimându-și totodată puternica supărare față de prezența americană în portul Alexandroupolis.

Limbajul folosit de Erdoğan la adresa guvernului american și a lui Joe Biden a fost deosebit de dur, după ce a afirmat că președintele ascunde teroriști, mai precis pe Fethullah Gülen, șeful FETÖ.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Oferta Turciei de a finaliza achiziția de avioane F-16 ar fi mult mai ușoară” dacă republicanii vor ajunge să controleze Senatul american, ar fi declarat astăzi Erdoğan, potrivit unor informații publicate de Anadolu și de alte instituții media turcești.

Să sperăm că luna viitoare va fi plină de vești bune și se va merge într-o direcție foarte pozitivă în ceea ce privește problema F-16″, ar fi declarat Erdoğan reporterilor într-un zbor din Uzbekistan. Dacă republicanii vor câștiga cele câteva locuri de care au nevoie în Senat, lucrurile vor fi mult mai ușoare pentru noi.”