• Un român care a lucrat o perioadă ca şofer şi gardă de corp pentru Donald Trump se află de 19 luni în arest în SUA.
  • Acesta a fost reţinut şi urma să fie deportat după ce poliţia migratorie a descoperit că a fost implicat într-o fraudă cu asigurări în România.
  • Tamas a participat alături de familia sa la loteria vizelor şi a obţinut statutul de rezident în 2011.

Dacă pe alţii vrea să-i alunge cât mai repede din SUA, pe un român îl vrea tot mai aproape. Probabil că nu a uitat că a fost cândva şoferul lui. Un român care a lucrat o perioadă ca şofer şi gardă de corp a lui Donald Trump se află de 19 luni în arest în SUA.

Acesta a fost reţinut şi urma să fie deportat după ce poliţia migratorie a descoperit că a fost implicat într-o fraudă cu asigurări în România. Dar avocatul lui a reuşit să obţină suspendarea deportării. În ciuda acestui lucru, Zoltan Tamas este în continuare arestat şi nu-şi poate vedea familia. În plus, are o fetiţă cu grave probleme de sănătate.

Tamas a participat alături de familia sa la loteria vizelor şi a obţinut statutul de rezident în 2011.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN

Sursă foto: Scott McIntyre/The New York Times

Nancy Pelosi l-a sfidat pe Donald Trump. Momentul în care a rupt discursul liderului SUA după ce acesta nu a dat mâna cu ea

Şefa Camerei Repezentanţilor, Nancy Pelosi, a rupt foile cu discursul lui Donald Trump despre starea naţiunii Gestul a venit după ce Trump a  ignorat mâna întinsă de Pelosi Preşedintele Donald Trump a ignorat sau nu a observat tentativa democratei Nancy Pelosi de a-l saluta cu o strângere de mână înainte de discursul său privind Starea […]

Read more