Un român care a lucrat ca şofer şi gardă de corp pentru Donald Trump se află de peste un an în arest în SUA

zoltan tamas Zoltan Tamas. Sursă Scott McIntyre/The New York Times
  • Un român care a lucrat o perioadă ca şofer şi gardă de corp pentru Donald Trump se află de 19 luni în arest în SUA.
  • Acesta a fost reţinut şi urma să fie deportat după ce poliţia migratorie a descoperit că a fost implicat într-o fraudă cu asigurări în România.
  • Tamas a participat alături de familia sa la loteria vizelor şi a obţinut statutul de rezident în 2011.

Dacă pe alţii vrea să-i alunge cât mai repede din SUA, pe un român îl vrea tot mai aproape. Probabil că nu a uitat că a fost cândva şoferul lui. Un român care a lucrat o perioadă ca şofer şi gardă de corp a lui Donald Trump se află de 19 luni în arest în SUA.

Acesta a fost reţinut şi urma să fie deportat după ce poliţia migratorie a descoperit că a fost implicat într-o fraudă cu asigurări în România. Dar avocatul lui a reuşit să obţină suspendarea deportării. În ciuda acestui lucru, Zoltan Tamas este în continuare arestat şi nu-şi poate vedea familia. În plus, are o fetiţă cu grave probleme de sănătate.

Tamas a participat alături de familia sa la loteria vizelor şi a obţinut statutul de rezident în 2011.

Sursă foto: Scott McIntyre/The New York Times

Nancy Pelosi l-a sfidat pe Donald Trump. Momentul în care a rupt discursul liderului SUA după ce acesta nu a dat mâna cu ea

Şefa Camerei Repezentanţilor, Nancy Pelosi, a rupt foile cu discursul lui Donald Trump despre starea naţiunii Gestul a venit după ce Trump a  ignorat mâna întinsă de Pelosi Preşedintele Donald Trump a ignorat sau nu a observat tentativa democratei Nancy Pelosi de a-l saluta cu o strângere de mână înainte de discursul său privind Starea […]

Read more