• Csongor Oltean și-a dat demisia din MTS după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan.
  • Oltean: „Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea”.
  • Kelemen Hunor: „Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil”.

Secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sporturilor, Csongor Oltean, și-a dat demisia vineri dimineață după ce a fost prins sub influența alcoolului la volan: „Nu am nicio scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea”.

„Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. În urma acestui incident el și-a depus demisia, pe care am acceptat-o, și i-am transmis-o premierului. Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil, el și-a asumat răspunderea pentru acesta”, anunță liderul UDMR Kelemen Hunor, vicepremier.

El precizează că liderii Uniunii nu intenționează să facă alte comentarii în acest caz.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Și-a anunțat demisia pe Facebook

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Oltean Csongor, a anunțat pe contul său de Facebook că a fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului.

„Azi dimineață am fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcția publică și nu doresc să transmit un mesaj greșit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineață a fost să-mi depun demisia din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului”, a transmis Oltean Csongor.