• Aproape de moarte. Un tânăr turist a vrut să facă un selfie, dar a scăpat telefonul şi a căzut în craterul vulcanului încercând să-l recupereze.
  • Philip Carroll (23 de ani), din Maryland, SUA a supravieţuit după ce a căzut în craterul muntelui Vezuviu din Italia, sâmbătă, conform Huffpost.com.
  • Tânărul şi încă două rude nu au respectat regulile pentru turişti şi au ales un alt traseu pentru că-şi doreau să facă poze interesante. 

Aproape de moarte. Un tânăr turist a vrut să facă un selfie, dar a scăpat telefonul şi a căzut în craterul vulcanului încercând să-l recupereze.

Philip Carroll (23 de ani), din Maryland, SUA a supravieţuit după ce a căzut în craterul muntelui Vezuviu din Italia, sâmbătă, conform Huffpost.com.

Tânărul şi încă două rude nu au respectat regulile pentru turişti şi au ales un alt traseu pentru că-şi doreau să facă poze interesante. 

Recomandări

LIDERII RESPING PLANUL LUI PUTIN
EXCLUSIV ALEPH NEWS - MEDIAFAX
ELVEȚIA ÎNVINGE UNGARIA LA EURO
JOE ALWYN „DĂ DIN CASĂ"
FRANCEZII PROTESTEAZĂ
ÎNCEPE EURO 2024

„Familia a mers pe alt traseu, închis pentru turişti, deşi era o poartă şi semnul cu „accesul interzis”, spune Paolo Cappelli, preşedintele prezidiului permanent pentru Vezuviu. 

Autorităţile locale declară, totodată, că turistul şi familia sa nu au plătit biletele pentru traseu.

Ajunşi în vârful muntelui, tânărul a încercat să facă un selfie, dar a scăpat telefonul în craterul vulcanului. 

„A încercat să recupereze telefonul, dar a alunecat şi a căzut câţiva metri înăuntrul craterului. A reuşit să oprească cumva căderea, dar s-a blocat. A avut mare noroc. Dacă nu se prindea de ceva, putea să cadă 300 de metri în gol”, mai spune Cappelli.

Muntele Vezuviu este faimos pentru erupţia din anul 79, când au murit zeci de mii de locuitori din Pompei. Chiar şi acum, vulcanul este încă activ, ultima erupere fiind în 1944. 

Autor: Simona Chirciu