• Zborul 38 al companiei American Airlines a părăsit aeroportul internaţional din Miami cu destinaţia Heathrow, Londra.
  • Avionul a trebuit să se întoarcă înapoi din cauza unui pasager care refuza să poarte mască de protecție.
  • Poliţia din Miami nu l-a arestat pe călătorul rebel.

Zborul 38 al companiei American Airlines a părăsit aeroportul internaţional din Miami cu destinaţia Heathrow, Londra. Avionul a trebuit să se întoarcă din drum din cauza unui pasager care refuza să poarte masca. Poliţia din Miami nu l-a arestat pe călătorul rebel.

Un zbor cu destinaţia Londra a trebuit să se întoarcă la Miami după ce un pasager a refuzat să respecte protocolul sanitar prin nepurtarea măştii de protecţie. Zborul 38 al companiei American Airlines părăsise Aeroportul Internaţional Miami şi se îndrepta spre Heathrow, Londra.

„Zborul a aterizat în siguranţă la Miami, unde forţele de ordine locale l-au preluat de pe aeronavă. Mulţumim echipajului nostru pentru profesionalism şi ne cerem scuze clienţilor noştri pentru inconvenient”, a declarat compania printr-un comunicat

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Poliţia din Miami a declarat că pasagerul recalcitrant nu a fost arestat. Cerința Administrației pentru Securitatea Transporturilor privind măștile de protecție a feței se aplică tuturor călătorilor cu vârsta de doi ani sau mai mult în aeroporturi, la bordul aeronavelor comerciale, în autobuzele de pe șosele și în sistemele de autobuze și trenuri de navetiști până la data de 18 martie 2022.

Nu se știe dacă pasagerul va fi amendat de TSA, care are o sancțiune de 500-1.000 de dolari pentru prima abatere și de 1.000-3.000 de dolari pentru a doua abatere.