• Şapte persoane au fost rănite, între care două se află în stare gravă, într-un atac armat asupra unui autobuz.
  • Crucea Roşie israeliană a indicat că a intervenit după ce a primit informaţii cu privire la focuri de armă asupra unui autobuz la Ierusalim.
  • ,,Sunt în total şapte răniţi, toţi conştienţi, o femeie şi şase bărbaţi, dintre care doi sunt în stare gravă, în atacul terorist comis în Oraşul Vechi din Ierusalim„, a declarat un purtător de cuvânt.

UPDATE

Poliţia israeliană a anunţat duminică că a arestat un bărbat suspectat că a tras asupra unui autobuz în centrul Ierusalimului, rănind opt persoane, între care două grav, potrivit AFP.

,,Teroristul este în mâinile noastre„, a declarat pentru radioul public Kan Eli Levy, un purtător de cuvânt al poliţiei.

,,Poliţia a fost informată privind un atac armat asupra unui autobuz în apropiere de Mormântul lui David (…). Poliţiştii au izolat locul şi caută un suspect care a fugit„, anunţase poliţia anterior.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Purtătorul de cuvânt al spitalului Shaarei Tsedek, din Ierusalim, a declarat pentru AFP că echipe medicale au fost nevoite să efectueze o operaţie de cezariană la o femeie rănită în timpul atacului.

,,Ea rămâne intubată şi este într-o stare gravă. Bebeluşul este într-o stare stabilă„, a precizat el.

,,Toţi cei care vor să ne facă rău trebuie să ştie că vor plăti preţul oricărei atingeri aduse civililor noştri„, a afirmat într-un comunicat dat publicităţii duminică prim-ministrul israelian Yair Lapid.

Şapte persoane au fost rănite, între care două se află în stare gravă, într-un atac armat asupra unui autobuz, duminică dimineaţa în centrul Ierusalimului, au anunţat poliţia israeliană şi echipele de salvare, potrivit presei străine.

,,Poliţia a fost anunţată cu privire la un atac asupra unui autobuz în apropierea Mormântului lui David… poliţiştii au izolat zona şi caută un suspect care a fugit„, a spus poliţia.

Magen David Adom (MDA), echivalentul israelian al Crucii Roşii, a indicat că a intervenit după ce a primit informaţii cu privire la focuri de armă asupra unui autobuz la Ierusalim.

,,Sunt în total şapte răniţi, toţi conştienţi, o femeie şi şase bărbaţi, dintre care doi sunt în stare gravă, în atacul terorist comis în Oraşul Vechi din Ierusalim„, a declarat Zaki Heller, purtător de cuvânt al MDA.