UPDATE. Israel: Mai mulți răniți într-un schimb de focuri de armă la Ierusalim

UPDATE

Poliţia israeliană a anunţat duminică că a arestat un bărbat suspectat că a tras asupra unui autobuz în centrul Ierusalimului, rănind opt persoane, între care două grav, potrivit AFP.

,,Teroristul este în mâinile noastre„, a declarat pentru radioul public Kan Eli Levy, un purtător de cuvânt al poliţiei.

,,Poliţia a fost informată privind un atac armat asupra unui autobuz în apropiere de Mormântul lui David (…). Poliţiştii au izolat locul şi caută un suspect care a fugit„, anunţase poliţia anterior.

Purtătorul de cuvânt al spitalului Shaarei Tsedek, din Ierusalim, a declarat pentru AFP că echipe medicale au fost nevoite să efectueze o operaţie de cezariană la o femeie rănită în timpul atacului.

,,Ea rămâne intubată şi este într-o stare gravă. Bebeluşul este într-o stare stabilă„, a precizat el.

,,Toţi cei care vor să ne facă rău trebuie să ştie că vor plăti preţul oricărei atingeri aduse civililor noştri„, a afirmat într-un comunicat dat publicităţii duminică prim-ministrul israelian Yair Lapid.

Şapte persoane au fost rănite, între care două se află în stare gravă, într-un atac armat asupra unui autobuz, duminică dimineaţa în centrul Ierusalimului, au anunţat poliţia israeliană şi echipele de salvare, potrivit presei străine.

,,Poliţia a fost anunţată cu privire la un atac asupra unui autobuz în apropierea Mormântului lui David… poliţiştii au izolat zona şi caută un suspect care a fugit„, a spus poliţia.

Magen David Adom (MDA), echivalentul israelian al Crucii Roşii, a indicat că a intervenit după ce a primit informaţii cu privire la focuri de armă asupra unui autobuz la Ierusalim.

,,Sunt în total şapte răniţi, toţi conştienţi, o femeie şi şase bărbaţi, dintre care doi sunt în stare gravă, în atacul terorist comis în Oraşul Vechi din Ierusalim„, a declarat Zaki Heller, purtător de cuvânt al MDA.

Exit mobile version