• Sâmbătă are loc Congresul USR.
  • În cadrul congresului, liderul partidului, Cătălin Drulă, va prezenta viziunea„România 2024”.
  • Președintele partidului USR a menționat că vor exista dezbateri.

În cadrul congresului USR de sâmbătă, liderul partidului, Cătălin Drulă, va prezenta viziunea „România 2024”. Congresul va adopta şi mandatul de pregătire a alegerilor din 2024”, informează USR într-o postare pe Facebook.

La sfârșitul lunii mai, Cătălin Drulă anunţa că pe 17 iunie va avea loc congresul USR, în cadrul căruia „vor fi luate decizii, inclusiv pentru a construi o alternativă în jurul Uniunii Salvaţi România, pentru alegerile de anul viitor”.

„Avem pe 17 iunie un congres mare. Suntem într-un punct greu pentru România. Şi congresul nostru este despre a pregăti, împreună cu toţi colegii noştri din partid, din toate judeţele, cu delegaţi, anul electoral 2024”, a declarat Drulă, în cadrul unei conferinţe de presă la sediul partidului.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Președintele partidului USR a menționat că vor exista dezbateri și vor fi luate decizii, „ca să ne punem în cea mai bună poziţie pentru a construi această alternativă în jurul USR pentru anul viitor”. Congresul Politic al USR va avea loc sâmbătă, la Sala Radio, cu participarea a 800 de delegaţi din ţară.

Citește și: