• Tom Cruise te invită în culisele de la „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”, filmat pe străzile din Roma.
  • Ethan Hunt, celebrul erou al francizei „Misiune: Imposibilă” începe o cursă mortală pe tot globul.
  • După urmări imprevizibile într-un Fiat 500, construită special pentru film, Cruise și Atwell sunt legați cu cătușe și continuă cursa împreună.

Tom Cruise te invită în culisele de la „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”, filmat pe străzile din Roma. În ceea ce va fi cel de-al șaptelea film din serie și primul dintr-o poveste în două părți, Tom Cruise revine în rolul eroului Ethan Hunt, căruia i se alătură Hayley Atwell în rolul lui Grace.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Când a fost vorba de dezvoltarea scenei de urmărire intensă și cu miză mare a filmului, co-scenaristul și regizorul Christopher McQuarrie și-a dorit să ducă franciza mai departe decât fusese până atunci. McQuarrie și-a propus să „lase orașul să ne spună ce fel de urmărire va fi”, iar dacă imprevizibilitatea era ceea ce căuta echipa, atunci cu siguranță a fost ceea ce au obținut, în timp ce se confruntau cu realitatea de a filma urmărirea în întregime, pe faimoasele străzi pietruite din Roma și printre traficul „notoriu” al orașului, scrie Collider.

Dacă acest lucru nu era destul de dificil, Cruise și Atwell au fost legați împreună cu cătușe în timp ce filmau secvența, lăsându-l pe Cruise să conducă cu o singură mână – „cheia este să nu te prăbușești”, a glumit el. O mașină Fiat 500 a fost construită special pentru film, fiind modificată pentru a putea fi condusă la viteze ridicate, ceea ce a făcut ca mașina să fie cu atât mai dificil de controlat.

Filmul te așteaptă în cinematografe pe 14 iulie, iar miza nu a fost niciodată mai mare.

Citește și: