• Noul film Misiune Imposibilă îl reunește pe Cruise cu colaboratorul său de lungă durată, scenaristul și regizorul Christopher McQuarrie.
  • Filmul îi are în distribuție pe Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga.
  • Confruntat cu un inamic misterios și atotputernic, Ethan este forțat să se gândească la faptul că nimic nu poate conta mai mult decât misiunea sa.

Trailerul complet pentru Misiune Imposibilă – Dead Reckoning Part One a fost dezvăluit înainte de lansarea filmului din iulie – iar Tom Cruise ridică din nou miza pe marele ecran, scrie RTE.

Sinopsisul spune: În Misiune Imposibilă- Dead Reckoning Part One, Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise și echipa sa de la FMI se îmbarcă în cea mai periculoasă misiune de până acum: Să depisteze o nouă armă terifiantă care amenință întreaga umanitate înainte ca aceasta să cadă în mâini greșite. Cu controlul asupra viitorului și soarta lumii în joc, și cu forțele întunecate din trecutul lui Ethan apropiindu-se, începe o cursă mortală în jurul globului. Confruntat cu un inamic misterios și atotputernic, Ethan este forțat să se gândească la faptul că nimic nu poate conta mai mult decât misiunea sa – nici măcar viețile celor la care ține cel mai mult.”

Noul film Misiune Imposibilă îl reunește pe Cruise cu colaboratorul său de lungă durată, scenaristul și regizorul Christopher McQuarrie, și îi are în distribuție pe Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes, Mark Gatiss, Indira Varma și Rob Delaney. Misiune Imposibilă – Dead Reckoning Part One va apărea în cinematografe începând de marți, 11 iulie.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Citește și: