• Incidentul a avut loc după ce Meghan și Harry au participat marți la o ceremonie de decernare a unor premii la New York.
  • Această urmărire, care a durat peste două ore, a dus la mai multe cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD”, a spus purtătorul de cuvânt.

UPDATE

Într-un comunicat, Departamentul de Poliție din New York (NYPD) a confirmat că a avut loc un incident și a precizat că numeroși fotografi au îngreunat transportul lor al lui Harry și Meghan”. Nu au fost raportate răniri sau arestări. Palatul Buckingham nu a făcut încă niciun comentariu.

Există afirmații potrivit cărora urmărirea a implicat o jumătate de duzină de mașini, cu o conducere imprudentă, inclusiv trecerea pe roșu, conducerea pe trotuar, efectuarea de mișcări de blocare și mersul înapoi pe o stradă cu sens unic – precum și fotografierea în timp ce conduceau.

Apar detalii despre ceea ce pare să fi fost scene haotice. Cuplul, plus mama lui Meghan, Doria Ragland, au încercat să se adăpostească de paparazzi mergând la o secție de poliție din Manhattan. A existat apoi un plan de a folosi un taxi newyorkez, cu un taxi semnalizat și Harry și Meghan urcând în el, dar în cele din urmă acesta a fost reperat și au revenit la propriile vehicule de securitate.

Recomandări

VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?

ȘTIRE INIȚIALĂ

Prințul Harry, Meghan Markle și mama acesteia au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală” cu mașina după ce au fost urmăriți de paparazzi, potrivit purtătorului său de cuvânt, scrie Sky News. Incidentul a avut loc după ce Meghan și Harry au participat marți la o ceremonie de decernare a unor premii la New York.

Această urmărire, care a durat peste două ore, a dus la mai multe cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York)”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Niciodată nu este prea târziu să începi”, a spus ea la evenimentul de la New York. Poți fi vizionarul propriei tale vieți. Mai sunt încă atât de multe lucruri de făcut”. Harry și Meghan au renunțat la rolurile lor regale în 2020 și s-au mutat în Statele Unite, în parte din cauza a ceea ce au descris ca fiind o hărțuire intensă din partea presei.

Prințul a vorbit de mult timp despre furia sa față de intruziunea presei, pe care o consideră vinovată de moartea mamei sale, prințesa Diana, care a fost ucisă atunci când limuzina ei s-a prăbușit în timp ce se ferea de paparazzi care o urmăreau la Paris în 1997.

Urmărirea mașinii vine după ce un bărbat ar fi fost arestat în fața casei lui Harry și Meghan pentru hărțuire în primele ore ale zilei de luni. Un reprezentant al biroului șerifului din comitatul Santa Barbara a declarat că au primit un apel de la personalul de securitate de la conacul din Los Angeles al cuplului în jurul orei locale 2 dimineața.

Citește și