• O bătaie a izbucnit în parcul Disney’s Magic Kingdom.
  • Unei familii i s-a cerut să se mute pentru a face loc unei alte familii care dorea să facă o fotografie lângă semnul celei de-a 100-a aniversări.
  • O persoană care a fost rănită din cauza bătăii a fost tratată în parcul de distracții și a refuzat să depună plângere.

O neînțelegere la Walt Disney World între două familii din cauza unei fotografii ar fi dus la o bătaie, potrivit autorităților din Florida, scrie Fox News.

FOX 35 a relatat că o bătaie a izbucnit în parcul Disney’s Magic Kingdom, când unei familii i s-a cerut să se mute pentru a face loc unei alte familii care dorea să facă o fotografie lângă semnul celei de-a 100-a aniversări, a declarat Biroul șerifului din comitatul Orange.

Polițiștii au declarat că o familie numeroasă a stat în zona în care se afla o familie mai mică pentru a face o fotografie. Când un membru al familiei din fața semnului i-a cerut cuiva din grupul mai mare să se mute pentru a face loc pentru a face o fotografie, un individ din grupul mai mare a început să tragă cu pumni. Ați văzut cum a izbucnit?”, se poate auzi o persoană spunând în înregistrarea video.

Mergeam chiar aici și am văzut cum se întâmpla.” O persoană care a fost rănită din cauza bătăii a fost tratată în parcul de distracții și a refuzat să depună plângere. Adjuncții au declarat că două persoane din familia mai mare au fost forțate să părăsească parcul Disney.

Citește și: