• Aproape trei sferturi dintre adulții din SUA nu doresc ca Joe Biden să candideze.
  • Jill Biden a declarat într-un interviu acordat postului NBC că ar susține o candidatură în 2024 pentru Joe Biden.
  • Sondajele realizate de CNN și New York Times au arătat că partidul l-ar prefera pe Joe Biden drept candidat la prezidențiale în 2024.

Președintele SUA, Joe Biden, care este deja cel mai în vârstă om care a ocupat această funcție, a declarat că soția sa – prima doamnă Jill Biden – îl susține să candideze pentru realegere în 2024, reiterând că va încerca să candideze încă patru ani la Casa Albă.

Soția mea crede că facem ceva foarte important și că nu ar trebui să renunț la asta, a declarat președintele SUA, Joe Biden, într-un interviu.

Nu am luat această decizie formală, dar este intenția mea, intenția mea de a candida din nou și avem timp să luăm această decizie, a adăugat Joe Biden.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Anterior, Jill Biden a declarat într-un interviu acordat postului NBC că ar susține o candidatură în 2024 pentru Joe Biden. El înțelege guvernul mai bine decât oricine altcineva, spusese Jill Biden.

Joe Biden a mai spus că așteaptă rezultatul alegerilor de la jumătatea mandatului pentru a vedea dacă va candida din nou pentru această funcție. El a mai spus că este convins că l-ar putea învinge cu ușurință pe fostul președinte Donald Trump dacă și când va avea loc o nouă confruntare. Alegerile de la jumătatea mandatului din noiembrie s-ar putea dovedi a fi importante pentru Partidul Democrat, care luptă pentru a păstra controlul asupra Congresului.

Sondajele realizate de CNN și New York Times au arătat că partidul l-ar prefera pe Joe Biden drept candidat la prezidențiale în 2024, în timp ce sondajul de la facultatea de drept a universității Marquette a constatat doar o ușoară majoritate în sprijinul potențialei candidaturi a lui Biden.

Aproape trei sferturi dintre adulții din SUA nu doresc ca Biden să candideze pentru realegere, potrivit sondajului realizat de școala de drept a universității Marquette.