• Valeriu Nicolae a fost candidat independent la alegerile parlamentare 2020.
  • Valeriu Nicolae a pierdut alegerile la limită: mai avea nevoie de 31 de voturi.
  • Acesta a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook: „E doar vina mea că nu am intrat în Parlament”.

Valeriu Nicolae a candidat la alegerile parlamentare 2020, independent. A pierdut alegerile la limită, cu un minus de 31 de voturi.

A depus opt contestații, dar spune în postarea de pe Facebook că „șansele ca acestea să fie admise sunt minime”.

Tot în postarea de pe Facebook mai spune că este vina lui că a pierdut: „Urăsc cu spume să pierd. Dar am pierdut de multe sute de ori. De ceva ani încoace îmi dau seama că dacă pierd din cauza mea trebuie să fac tot posibilul să nu pierd degeaba și să învăț cât se poate din eșec pentru a evita să pierd în același fel”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Valeriu Nicolae: „Am reușit să-l spulberăm pe Gabriel Oprea”

„Sigur că sunt o mulțime de chestii remarcabile în încercarea asta și faptul că am strâns cele mai multe voturi pentru un independent, că am reușit să-l spulberăm pe Gabriel Oprea (am luat de peste 22 de ori mai multe voturi) și să câștig mai multe voturi în București decât multe partide în toată țară, incluzând Partida Romilor e tare.

Că am mai și scos într-un sector al Bucureștiului aproape la fel de multe voturi ca Pro România și PMP deși am avut zero prezență la televiziuni și cu un buget total sub 2000 de EUR e super. Dar tot am pierdut. La 31 de voturi.
Dar o să fim mult, mult mai buni când o să încercăm data viitoare.

Acum avem câteva sute de cadouri de Crăciun de distribuit în Ferentari și satele din Argeș, încercăm să dezvoltăm Casa Bună în așa fel încât să acoperim și partea de angajare a copiilor care au devenit adulți și în ianuarie o să ne gândim și care sunt următorii pași pentru grupul #nutotei”, a mai scris Valeriu Nicolae pe Facebook.