• Actori şi muzicieni de renume internaţional i-au adus un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.
  • Elton John, care deţine o locuinţă somptuoasă în apropiere de Castelul Windsor, s-a declarat ,,profund întristat” de vestea decesului reginei.
  • Alte nume din lumea mondenă, precum familia Kardashian, au lăudat calităţile suveranei britanice. ,,Prezenţa constantă a reginei mi-a oferit întotdeauna un sentiment de linişte şi pace” , a declarat Khloé Kardashian.

Actori şi muzicieni de renume internaţional i-au adus un ultim omagiu reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a încetat din viaţă joi după 70 de ani de domnie, potrivit Le Figaro.

Actriţa britanică Helen Mirren, care a câştigat un premiu Oscar după ce a interpretat-o pe suverana britanică în filmul ,,The Queen” (2006), s-a declarat ,,mândră că este o «elisabetan㻄. ,,Plângem o femeie care, cu sau fără coroană, a fost întruchiparea nobleţei” , a spus ea.

Elton John, care deţine o locuinţă somptuoasă în apropiere de Castelul Windsor, s-a declarat ,,profund întristat” de vestea decesului reginei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

,,Ea a fost o sursă de inspiraţie şi a condus ţara prin unele dintre momentele sale cele mai sumbre cu graţie, simţ al moralităţii şi o adevărată căldură binevoitoare „, a scris artistul pe Instagram.

FOTO – Captură de ecran Instagram Elton John

,,Regina Elisabeta a fost o parte foarte importantă a vieţii mele încă din copilărie şi îmi va lipsi enorm” , a adăugat el.

Mick Jagger, liderul eternului rival al grupului The Beatles, trupa The Rolling Stones, a salutat memoria unei regine care a fost o prezenţă constantă ,,de-a lungul întregii vieţi” .

,,În copilăria mea, îmi amintesc că am urmărit momentele importante ale căsniciei sale la televizor. Mi-o amintesc drept o tânără frumoasă, care a devenit bunica iubită a naţiunii” , a spus el.

Fostul solist al formaţiei Black Sabbath, Ozzy Osbourne, supranumit ,,Prinţul întunericului” , a declarat că regretă decesul celei care a fost ,,cea mai mare regină a noastră„.

,,Cu inima grea, spun că simplul gând la o Anglie fără regina Elisabeta a II-a este devastator” , a transmis artistul.

,,Plină de graţie”

Victoria Beckham a scris într-un mesaj pe Twitter că ziua de joi a fost o zi tristă ,,pentru întreaga lume„. ,,Sunt profund întristată de moartea iubitei noastre regine, Majestatea Sa Regina. Va rămâne în memoria noastră pentru loialitatea şi devotamentul său de neclintit” , a declarat ea.

lte „

Alte nume din lumea mondenă, precum familia Kardashian, au lăudat calităţile suveranei britanice. ,,Prezenţa constantă a reginei mi-a oferit întotdeauna un sentiment de linişte şi pace” , a declarat Khloé Kardashian.

,,Plină de graţie, devotată, elegantă, de neuitat. Astăzi şi pentru totdeauna, ne amintim de ea ca de unul dintre cei mai buni lideri pe care i-a cunoscut vreodată lumea noastră” , a spus mama sa, Kris Jenner.

FOTO – Mirror.co.uk
FOTO – https://www.mirror.co.uk/

Chiar şi alte personaje fictive, care au avut o legătură cu regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-au alăturat ploii de omagii aduse regretatei suverane.

Contul de Twitter al ursuleţului Paddington, personaj legendar din literatura britanică pentru copii, care a apărut pe ecran alături de regină într-un videoclip realizat cu ocazia aniversării celor 70 de ani de domnie, a publicat următorul mesaj: ,,Doamnă, vă mulţumesc pentru tot„.