• Viața Reginei Elisabeta, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, este celebrată într-o nouă carte de benzi desenate de TidalWave Comics.
  • Cartea cuprinde viața ei publică și privată, evenimente importante, scandaluri de familie și crize.
  • Regina a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, și a fost înmormântată alături de iubitul ei soț, prințul Philip, pe 19 septembrie.

Viața Reginei Elisabeta, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, este celebrată într-o nouă carte de benzi desenate de TidalWave Comics. Cartea cuprinde viața ei publică și privată, evenimente importante, scandaluri de familie și crize.

Regina a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, și a fost înmormântată alături de iubitul ei soț, prințul Philip, pe 19 septembrie, după o zi în care Marea Britanie și întreaga lume și-au luat un ultim rămas bun de la ea, într-un spectacol orbitor de fast și ceremonie.

Publicația glossy de 30 de pagini, care face parte din seria Tribute” a editurii, începe cu apicultorul regal care anunță stupii de la palat de moartea reginei, o tradiție veche de secole care își are rădăcinile în superstițiile legate de producția de miere.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Am vrut să încep cu ceva mic – legenda albinelor – și să închei cu ceva mare – înmormântarea vizionată de milioane de oameni din întreaga lume”, a declarat co-scenaristul Michael Frizell într-un comunicat. A fost un mod potrivit de a-i descrie cei 70 de ani de domnie”.

Printre cei 2.000 de enoriași prezenți la Westminster Abbey, unde monarhii s-au căsătorit, au fost înmormântați și încoronați în ultimii 1.000 de ani, s-au numărat aproximativ 500 de președinți, prim-miniștri, membri ai familiei regale străine și demnitari. Cartea, lansată miercuri, este disponibilă în format digital și în coperți cartonate și moi.