• Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, a declarat vineri că balonul chinezesc a fost doborât „pentru că trebuia să fie doborât” .
  • Harris a declarat că președintele Joe Biden se așteaptă să vorbească cu președintele chinez Xi Jinping despre incident.
  • Harris a acordat un interviu pentru NBC News în timp ce se afla în Germania pentru Conferința de Securitate de la Munchen.

Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, a declarat vineri că balonul chinezesc a fost doborât pentru că trebuia să fie doborât, pentru că am fost convinși că a fost folosit de China pentru a spiona poporul american” .

Ea a precizat că balonul nu a fost de ajutor” în îmbunătățirea relațiilor dintre Washington și Beijing.

Harris a declarat că președintele Joe Biden se așteaptă să vorbească cu președintele chinez Xi Jinping despre incident.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Vom menține perspectiva pe care o avem în ceea ce privește ceea ce ar trebui să fie relația dintre China și Statele Unite” , a declarat ea pentru NBC News.

Comentariile lui Harris vin după ce Biden a declarat joi, într-un interviu în exclusivitate pentru NBC, că nu crede că a fost o reacție exagerată doborârea a trei obiecte neidentificate deasupra Americii de Nord în zilele de după doborârea balonului spion chinezesc.

Biden a mai spus că intenționează să vorbească cu Xi, dar a refuzat să spună când.