VIDEO. Biden face o nouă gafă. Președintele s-a pierdut în timpul unei conferințe cu Modi și a uitat pe cine ar trebui să prezinte publicului

Într-o altă gafă, președintele american Joe Biden a avut parte de un moment jenant în timpul unui eveniment Quad în Wilmington, Delaware, când s-a chinuit să îl prezinte pe prim-ministrul Narendra Modi. Această scurtă confuzie, surprinsă de cameră, a stârnit comentarii pe rețelele sociale, scrie Business Standard.

După ce și-a încheiat discursul la evenimentul Cancer Moonshot de sâmbătă, Biden, în vârstă de 81 de ani, părea să fi uitat numele următorului lider care urma să vorbească – și i-a întrebat pe angajații săi.

„Așadar, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că sunteți aici. Și acum, pe cine voi prezenta în continuare?”. După o pauză de câteva secunde, el a întrebat, de data aceasta cu o voce mai puternică: „Cine urmează?”

A existat o tăcere stânjenitoare în public. Un membru al personalului a indicat în cele din urmă podiumul, ceea ce a condus la prezentarea lui Modi.

Biden și-a pus apoi brațul în jurul umărului lui Modi și a făcut o glumă. Momentul jenant în care a fost implicat președintele SUA, care nu este străin de gafe publice, a fost filmat și distribuit de mulți internauți pe rețelele sociale.

Exit mobile version