VIDEO: Diana Șoșoacă a venit cu un sac la dezbaterea moțiunii de cenzură și s-a certat cu un chestor: „De aia sunteți la al treilea divorț” / „Să nu rămâneți gravid”

  • Senatoarea independentă Diana Ivanovici Șoșoacă a făcut scandal, marți după-amiază, la dezbaterea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.
  • Ea a venit cu un sac de cadavre, în care a spus că sunt înmormântați românii morți de COVID, și s-a certat cu un chestor.
  • La rândul său, chestorul Sergiu Vlad (USR PLUS) a spus că Șoșoacă l-a prins de nas. El o va acționa penal.

Diana Șoșoacă a vorbit în plenul Parlamentului, iar la finalul discursului a scos un sac negru, pe care l-a așezat în fața premierului Florin Cîțu.

„Eu știam că vaccinarea trebuie să aibă motive medicale, nu mici, nu muștar, nu trotinete. Trebuia să anunțați românii că această vaccinare are efecte adverse. Domnule Cîțu, pe mâinile dumneavoastră stă sânge”, a spus ea, către premier.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, le-a cerut chestorilor să asigure liniștea, iar atunci a izbucnit cearta cu chestorul Senatului. Cei doi și-au reproșat lipsa de politețe, iar senatoarea a vrut să-i dea masca jos.

După acest moment, chestorul i-a reproșat senatoarei că este violentă și a avut următorul dialog:

Chestor: De aia sunteți la al treilea divorț.

Diana Șoșoacă: Să nu rămâneți gravid.

Potrivit înregistrării de pe pagina sa de Facebook, senatoarea a amenințat că va depune plângere penală pentru furt dacă nu primește înapoi sacul cu care a venit.