• Donald Trump a ținut un discurs despre planul său după 2024, când speră să redevină președinte.
  • Trump a propus construirea a zece „orașe ale libertății” în Statele Unite.
  • Trump: „Vreau să mă asigur că SUA, nu China, conduce revoluția în mobilitatea aeriană”.

Donald Trump are planuri pentru revenirea la Casa Albă, dacă va câștiga alegerile din 2024. În ultimul său discurs, Trump a vorbit despre construirea a zece orașe noi, futuriste, în Statele Unite. Iată promisiunea lui.

Acesta orașe libere vor redeschide frontiere, vor reaprinde imaginația americanilor și vor da sutelor de mii de tineri și altor oameni, tuturor familiilor muncitoare, o nouă șansă de a deține o casă și, practic, la visul american. Scopul nostru va fi un salt cuantic în standardul de viață american” , a spus el.

Salt cuantic”

În aceeași înregistrare video, Donald Trump a anunțat că vrea să organizeze concursuri pentru cele mai bune idei pentru aceste orașe. La rândul său, el a spus că ar dori să vadă monumente impunătoare pentru adevărații noștri eroi americani” , dar și posibilitatea ca locuitorii să poată călători cu ajutorul unor „vehicule cu decolare și aterizare verticală” .

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

La fel cum Statele Unite au condus revoluția automobilelor în secolul trecut, vreau să mă asigur că America, și nu China, conduce această revoluție a mobilității aeriene” , a avertizat el.

Aceste noi orașe ar trebui să beneficieze, de asemenea, de un ,,nou baby boom” pe care Donald Trump vrea să îl faciliteze, cerând ,,Congresului să sprijine bonusurile pentru copii pentru tinerii părinți” .

Difuzarea videoclipului a avut loc în ajunul începerii Conferinței de acțiune politică conservatoare, la care a luat cuvântul, dar și într-un moment în care Joe Biden pune sub semnul întrebării o nouă candidatură.

Dar îți spune mai multe detalii despre acest plan Sebastian Ujică, editor Aleph News.