VIDEO. Un elicopter militar american, model AH-64 Apache, a aterizat pe un câmp din comuna Pecineaga. „Ați rămas fără gaz?”

elicopter-constanta Un elicopter militar american, model AH-64 Apache, a aterizat pe un câmp din comuna Pecineaga. FOTO: Facebook
  • Un eveniment surprinzător a avut loc marți, în județul Constanța.
  • Un elicopter militar american a fost nevoit să aterizeze pe un câmp de la marginea comunei Pecineaga.
  • Aparatul de zbor a avut probleme tehnice.

Un elicopter militar american, model AH-64 Apache, a aterizat, marți, pe un câmp de rapiță din comuna Pecineaga, județul Constanța. Aparatul de zbor ar fi aterizat de urgență pe câmp, din cauza unor probleme tehnice.

Momentul a fost surprins de unul dintre șoferii care au trecut în zona respectivă, iar mulți dintre ei s-au amuzat pe seama incidentului. „Ați rămas fără gaz?”, a întrebat-o un martor pe o tânără din cadrul Armatei americane care se afla lângă temutul Apache. Primarul comunei Pecineaga, Stan Niculae, a spus că nu este autorizat să ofere informații cu privire la elicopterul militar.

Publicate pe TikTok, imaginile au devenit virale în scurt timp și au adunat peste 100.000 de vizualizări în 24 de ore, potrivit ziarulameprenta.ro. Un elicopter Apache, sau elicopterul Boeing AH-64 Apache, este un elicopter de atac/antitanc modern, folosit de armata SUA. Potrivit Wikipedia, costul unui astfel de elicopter variază între 18 şi 20 de milioane de dolari.