• Astăzi, în jurul orei 21:00, trupele de ocupație rusești au efectuat o nouă provocare pentru a acuza armata ucraineană. Atacatorul a deschis focul cu armament greu din zona așezării LOBACHEVE în direcția Lugansk.
  • În lipsa oricăror acțiuni agresive din partea apărătorilor ucraineni, Zagarbniki însuși subminează obiectele de infrastructură din teritoriile ocupate și efectuează bombardamente haotice asupra așezărilor.
  • Este evident că adversarul continuă să folosească metodele sale propagandistice de desfășurare a unui război informațional pentru a da vina pe Forțele Armate ale Ucrainei și a răsturna situația.

Update 1:50

Imagini satelit date publicitatii de către americani. Trupele rusești se află la 30 km de Ucraina

Noua circulație a convoaielor reprezintă o schimbare: Cele mai multe tancuri rusești, transportoare blindate de trupe și artilerie au fost în mare parte în garnizoane până acum.

Imaginile din satelit au surprins un grup de luptă cu elicoptere și trupe la Valukyi, la 16 km de Ucraina.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Rusia mobilizează mai multe echipamente blindate și trupe în apropiere de Belgorod, Soloti, Valukyi, la doar 16 km de granița cu Ucraina.

Majoritatea unităților de luptă de la Soloti pleacă acum, conform imaginilor din satelit, îndreptându-se spre sud, în direcția Ucrainei.

Update. 01:40

O explozie a fost auzită luni dimineața devreme în centrul orașului Donețk, care este deținut de separatiștii susținuți de Rusia în estul Ucrainei, a declarat un martor Reuters.

Știre inițială

Forțele de ocupație rusești au întreprins încă o provocare folosind armament greu pentru a bombarda așezarea Lugansk.

Astăzi, în jurul orei 21:00, trupele de ocupație rusești au efectuat o nouă provocare pentru a acuza armata ucraineană. Atacatorul a deschis focul cu armament greu din zona așezării LOBACHEVE în direcția LUGANSK

În lipsa oricăror acțiuni agresive din partea apărătorilor ucraineni, Zagarbniki însuși subminează obiectele de infrastructură din teritoriile ocupate și efectuează bombardamente haotice asupra așezărilor. Este evident că adversarul continuă să folosească metodele sale propagandistice de desfășurare a unui război informațional pentru a da vina pe Forțele Armate ale Ucrainei și a răsturna situația.

Astfel de acțiuni au demonstrat încă o dată atitudinea lor cinică și indiferentă față de viața și sănătatea locuitorilor pașnici. Comandamentul Operațional al Forțelor Unite declară oficial că unitățile Forțelor Unite respectă, fără să vrea, acordurile de la Minsk și norma dreptului umanitar internațional.

Prin urmare, afirmațiile privind presupusele bombardamente ale așezărilor de către Forțele Armate ale Ucrainei sunt o minciună și o provocare responsabilă pentru care este responsabilă țara ocupantă.

Forțele rusești continuă sa distrugă infrastructura civilă

În timp ce apărătorii ucraineni se abțin de la orice act agresiv care ar putea forța un răspuns, ocupantul continuă să distrugă infrastructura civilă pe teritoriile ocupate temporar și să bombardeze sporadic așezările civile.
Este clar că adversarul continuă să folosească mașina de propagandă rusă pentru a duce un război informațional, pentru a acuza în mod fals Forțele Armate ale Ucrainei și pentru a agrava și mai mult situația.

Procedând astfel, forțele de ocupație și-au demonstrat încă o dată lașitatea și disprețul total față de viața și sănătatea populației civile locale.

Aceasta este declarația oficială, iar comandamentul Forțelor Comunitare dorește să informeze pe toată lumea că Forțele Comunitare continuă să respecte cu strictețe acordurile de la Minsk și dreptul internațional umanitar.Prin urmare, acuzațiile privind bombardarea așezărilor civile de către Forțele Armate ale Ucrainei sunt complet false și provocatoare, deoarece singura parte responsabilă pentru aceste incidente este statul agresor.