• Cabinetul Ciolacu a trecut de Parlament, nu fără gălăgie și critici, dar cu majoritate.
  • Ședința plenului a fost condusă de un novice, proaspătul șef al Senatului, Nicolae Ciucă.
  • Liderii AUR și USR nu au pregetat să-l ironizeze, pentru că nu se descurcă

Cabinetul Ciolacu a trecut de Parlament, nu fără gălăgie și critici, dar cu majoritate. 290 voturi pentru și 95 împotrivă. Ședința plenului a fost condusă de un novice, proaspătul șef al Senatului, Nicolae Ciucă.

Liderii AUR și USR nu au pregetat să-l ironizeze, pentru că nu se descurcă. Ciucă a fost pus în încurcătură de Diana Soșoacă. Senatoarea a cerut să vorbească, iar fostul premier nu a rezistat și i-a acordat acest drept.

,,Sunteți nou în această funcție, vă rugăm să anunțați și voturile contra când acestea există. O să aveți tot timpul să învățați.” , a spus George Simion, lider AUR

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

,,Știu că sunteți la început cu condusul acestor ședințe. Vă urez succes și să acumulați rapid experiența. „, a precizat și Liviu Ionuț Moșteanu de la USR.

,,Domnule președinte, începe să-mi placă de dumneavoastră, sincer.” , a adăugat și deputata Diana Șoșoacă.

Nici Marcel Ciolacu nu a scăpat de show-ul cu care te-ai obisnuit, deja, în Parlament.

Marcel Ciolacu: „O să vin cât se poate de des în Parlament”

,,O să încerc să nu lipsesc niciodată de la votul final, pentru că mi-ar lipsi o asemenea atmosferă incendiară cum e în Parlamentul României. „, a declarat Marcel Ciolacu

,,O să-l citez pe cel care v-a dat mandatul, pe președintele dvs. Iohannis, prietenul PSD care a spus: «Ciolacu nu e nicio surpriză». ” , a continuat Cătălin Drulă de la USR.

,,Mă gândeam mai rău, nu se poate. Ooo, da, cât de rău se poate!”, a continuat Diana Șoșoacă.

,,Nu o să vorbesc despre Omar Haisam, nici despre benzinăriile și farmaciile de la Buzău, nici despre certificatele de revoluționar, nici despre studiile care n-au fost făcute la timp. Nu vorbesc nici de partenerele de viață care gestionează subvenția pentru partidele politice.” , a precizat George Simion.

,,Acest program de guvernare nu este altceva decât bla.. bla… . Mai bine scriați programul acesta de guvernare pe hârtie igienică.” , a intervenit Ludovic Orban.

,,Domnule Orban, v-ați uitat hârtia igienică!” , a completat Șoșoacă.

De departe, cel mai usturător discurs a fost al lui Kelemen Hunor. Supărarea va trece dar rămâne un gust amar și o lipsă de încredere , le-a transmis liderul UDMR foștilor parteneri.

,,Cel mai de succes guvern din istoria României. Așa se întâmplă când lucrezi programul de guvernare cu copy-paste. Stimați colegi liberali, după ce ați reușit să puneți mâna și pe dezvoltare și pe mediu, vă văd extrem de relaxați și fericiți și vă înțeleg, ați muncit enorm și cu multe sacrificii pentru acest lucru. După acest rezultat culminat, vă lăsăm în grija PSD-ului. „, a declarat Kelemen Hunor.

Și echipa lui Ciolacu a fost luată în colimator. Ținta: Raluca Turcan. Pe vremea când Turcan era ministrul muncii în guvernul Cîtu, PSD făcea clipuri pe seama ei, și le posta pe TiKtOK. Astăzi, ministrul gafelor a făcut deliciul.

,,Marea noastră cultură națională se va culca sănătoasă și se va trezi moartă.” , a completat Șoșoacă.

,,Domnule prim-ministru desemnat, Marcel Ciolacu, aveți grijă de PNL. Aveți grijă să nu se trezească. E adevărat că nu a trecut încă pricolul de a te culca sănătos și a te trezi mort.” , a conchis liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Citește și

Petre Daea, dezamăgit pe holurile Parlamentului pentru că a fost lăsat pe dinafară de Guvern. Reacția lui Marcel Ciolacu

VIDEO. Un belgian și-a înscenat propria moarte și și-a organizat singur înmormântarea: „Am vrut să le dau o lecție”

VIDEO. Marcel Ciolacu, la învestitură: „Nu sunt perfect sau fără de păcat, pur și simplu sunt om”. Noul premier „susține eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari”