• Un bărbat a murit, iar o femeie este dată dispărută după ce mașina lor a fost luată de ape în urma unor inundații care au afectat sâmbătă coasta de nord a insulei grecești Creta.
  • Pompierii greci au spus că l-au recuperat pe bărbat dintr-un vehicul care fusese luat de apă în mare după o ploaie torenţială în satul Agia Pelagia din regiunea Heraklion.
  • Imaginile arată mașini plutind sau parțial scufundate împreună cu bărci de pescuit în apele noroioase ale mării de lângă Agia Pelagia.

Un bărbat a murit, iar o femeie este dată dispărută după ce mașina lor a fost luată de ape în urma unor inundații care au afectat sâmbătă coasta de nord a insulei grecești Creta, au declarat autoritățile elene, potrivit AP News și Washington Post.

Pompierii greci au spus că l-au recuperat pe bărbat dintr-un vehicul care fusese luat de apă în mare după o ploaie torenţială în satul Agia Pelagia din regiunea Heraklion.

Imaginile arată mașini plutind sau parțial scufundate împreună cu bărci de pescuit în apele noroioase ale mării de lângă Agia Pelagia.

Brigada de pompieri a primit sute de apeluri pentru a aduce oamenii în siguranță sau pentru a pompa apă din clădirile inundate de pe insulă, a declarat un oficial al pompierilor.