• În condiţiile unor costuri tot mai mari la energie, unele centre comerciale au anunţat deja că iau măsuri.
  • Potrivit datelor din piaţa de profil, electricitatea şi gazul reprezintă aproximativ 20% din costurile totale de administrare a unui centru comercial modern.
  • Despre toate aceste costuri și ce dificultăți întâmpină marii retaileri, discut chiar acum cu Irina Pencea, chief marketing officer eMAG.

În condiţiile unor costuri tot mai mari la energie, unele centre comerciale au anunţat deja că iau măsuri.
Potrivit datelor din piaţa de profil, electricitatea şi gazul reprezintă aproximativ 20% din costurile totale de administrare a unui centru comercial modern. Despre toate aceste costuri și ce dificultăți întâmpină marii retaileri, discut chiar acum cu Irina Pencea, chief marketing officer eMAG.

Ne permitem să nu creștem prețurile pentru clienți, în contexul în care oamenii suferă destul de mult în perioada actuală datorită creșterii prețurilor. Este un beneficiu net pe care îl oferim. Livrarea la Easy Box își păstrează prețul pe care îl are de 9, 99 lei indiferent de creșterile de prețuri la energie sau combustibil”, a declarat Irina Pencea, Chief Marketing Officer eMAG.

Păstrăm prețul la abodamentul Genius pentru livrare gratuită, tot la 9,99 lei pe an, deși creșterile sunt într-adevăr semnificative.

Recomandări

UNGARIA E OUT
KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
SPORTIVII ROMÂNI SE PREGĂTESC DE J.O.
PRINȚUL PHILLIP AR FI IMPLICAT ÎN AFACEREA PROFUMO
MARINA SUA ARE PROBLEME DE 132 MLD $