• Fostul președinte Donald Trump s-a chinuit să citească un teleprompter la un miting în Ohio, sâmbătă.
  • Discursul său liber a fost uneori greu de urmărit.
  • Trump a fost în campanie de susținere a candidaturii lui Bernie Moreno în alegerile primare pentru Senat din Ohio de marți.

Sâmbătă după-amiază, Donald Trump a avut parte de câteva momente ciudate cu teleprompterul său pe un aerodrom de lângă Dayton, Ohio, bătut de vânt, scrie Business Insider.

Deși trebuia să obțină sprijin pentru candidatura lui Bernie Moreno în alegerile primare pentru Senat din acest stat, care se apropie cu pași repezi marți, Trump și-a petrecut o mare parte din timp criticându-l pe președintele Joe Biden și pe democrații care l-au învins în 2020.

În timp ce teleprompterele au fost văzute fluturând vizibil în vântul de 35 de mile pe oră, Trump s-a plâns: Nu-i plătiți pe fraierii ăștia!”, referindu-se la cei care le-au montat.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Când s-a chinuit să își deslușească discursul și a ajustat teleprompterele, el a glumit: Cred că Joe Biden le-a pus!”.

Deși mai târziu a remarcat cât de strălucit a fost să avem un președinte care nu are nevoie de un teleprompter”, discursul său ulterior a fost uneori dificil de urmărit.

Trump a făcut deseori gafe care îl implicau pe fostul președinte Obama a spus la mitingul de dimensiuni modeste din Ohio, că Joe Biden a reușit o dată să-l învingă pe Obama în alegeri. Nu a fost clar ce a vrut să spună.

Trump a spus: Știți ce este interesant? Joe Biden l-a învins pe Barack Hussein Obama, a auzit cineva de el? În fiecare stat oscilant, Biden l-a bătut pe Obama, dar în toate celelalte state, a fost ucis”.

Într-o altă parte a discursului său, Trump a spus că, dacă nu va câștiga în noiembrie, va fi o baie de sânge” pentru Statele Unite, Acum, dacă nu voi fi ales, va fi o baie de sânge. Asta va fi cel mai puțin important”, a spus Trump. Va fi o baie de sânge pentru țară”.

Citește și