VIDEO. O femeie este acuzată că a încercat să însceneze un accident în Capitală. S-a aruncat în faţa unei maşini

femeie-inscenare

femeie-inscenare

O femeie este acuzată că și-a înscenat un accident în București. Aceasta traversa strada printr-o zonă interzisă, iar când a ajuns în apropierea unei treceri de pietoni s-a aruncat pe spate în faţa unei maşini. Din fericire, șoferul autoturismului a oprit la timp şi nimeni nu a fost accidentat.

Imediat, martorii s-au apropiat de femeie, despre care au crezut că i se făcuse rău, însă chiar aceasta sunase la 112 pentru a solicita o ambulanță. Femeia a fost identificată şi ulterior transportată la o unitate spitalicească de specialitate din sectorul 4, unde a rămas internată.

„Referitor la imaginile apărute în spaţiul public în care o femeie se aruncă în faţa unei maşini pe o stradă din sectorul 1 şi simulează că ar fi lovită, facem precizarea că evenimentul a avut loc la data de 25 aprilie a.c. Persoana în cauză a fost identificată şi ulterior transportată la o unitate spitalicească de specialitate din sectorul 4, unde a rămas internată”, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei, conform Observator.

Exit mobile version