• Prim-ministrul Finlandei în vârstă de 36 de ani Sanna Marin se confruntă astăzi cu propriul ei „Party Gate”, după ce un videoclip a fost divulgat presei.
  • Oamenii pot fi auziți strigând în fundal despre cocaină.
  • Presa finlandeză pare să creadă în mod covârșitor că nu este un aspect bun pentru un prim-ministru.

Ziarul finlandez Iltalehti a relatat miercuri că, în noi videoclipuri postate pe reţelele de socializare, prim-ministrul a fost văzut petrecând cu mai multe personalităţi finlandeze, printre care deputatul Ilmari Nurminen şi prezentatoarea media Tinni Wikström.

În mai multe clipuri pe Instagram Stories, Sanna Marin este văzut dansând exuberant cu mai mulţi prieteni, iar pe fundal se aud persoane strigând despre cocaină, potrivit presei finlandeze.

Deputatul finlandez Mikko Kärnä, din partea Partidului de Centru, partenerul de coaliţie al lui Marin, l-a îndemnat pe prim-ministru să facă un test antidrog şi să facă publice rezultatele.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Într-o conferinţă de presă joi dimineaţă, Marin a negat că ar fi consumat droguri şi a spus că nu are ,,nimic de ascuns„, relatează Politico.

,,Am dansat, am cântat, am sărbătorit, am făcut lucruri legale” , a spus premierul. Marin a adăugat că nu a băut foarte mult.

De asemenea, ea l-a atact pe cel ce a divulgat informaţiile. ,,Am avut încredere că, fiind vorba de înregistrări videoclipuri, private del a un eveniment privat, nu vor fi publicate” , a spus Marin.

Clipurile au stârnit o reacţie mixtă pe internet, unii critici atacându-p pe Marin pentru ceea ce ei spun că este un comportament iresponsabil, în timp ce alţii văd o potenţială creştere a popularităţii premierului în vârstă de 36 de ani.