• Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, s-a filmat pe Bulevardul I.C. Brătianu din centrul Capitalei luând în brațe un copac aflat pe mijlocul șoselei.
  • „Un aliniament de copaci atât de frumos și necesar în mijlocul Bucureștiului, mai ales acum, vara și e foarte cald.”, a spus primarul Sectorului 3.
  • Reacția lui Negoiță vine în urma deciziei primarului Capitalei, Nicușor Dan, de a scoate palmierii din Piața Unirii, care fuseseră plantați inițial de Primăria Sectorului 3.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a atras atenția publicului după ce s-a filmat pe Bulevardul I.C. Brătianu din centrul Capitalei, luând în brațe un copac aflat pe mijlocul șoselei. În filmulețul postat pe Facebook, primarul părea destul de agitat și într-o stare de incoerență.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

„Un aliniament de copaci atât de frumos și necesar în mijlocul Bucureștiului, mai ales acum, vara și e foarte cald. Ne face bine puțină umbră, răcoare și aer curat unde e multă poluare. Avem nevoie de cât mai mulți copaci. (…)Uitați cum arata aliniamentul ăsta, n-am cum să uit vreodată cum arăta…Trebuie văzut pe Google cum arăta acum 10 ani de zile, era o rușine.”, a spus primarul Sectorului 3.

Reacția lui Negoiță vine în urma deciziei primarului Capitalei, Nicușor Dan, de a scoate palmierii din Piața Unirii, care fuseseră plantați inițial de Primăria Sectorului 3. Arborii tropicali au fost îndepărtați de către primarul Bucureștiului și replantați în fața sediului administrației locale și în Parcul Pantelimon.

Citește și