• „Fiii lui Abu Jandal” i-au dat lui Mahmoud Abbas 24 de ore pentru a lua măsuri împotriva Israelului.
  • Odată cu expirarea termenului, convoiul lui Abbas a fost atacat marți.
  • Una dintre gărzile de corp ale lui Abbas a fost împușcată în timpul confruntării.

O tentativă de asasinat a avut loc asupra președintelui palestinian Mahmoud Abbas. Atentatul a fost revendicat de organizația numită „Fiii lui Abu Jandal”.

„Fiii lui Abu Jandal”, care ar fi fost organizați în cadrul instituțiilor de securitate palestiniene din Cisiordania, i-au dat lui Mahmoud Abbas 24 de ore pentru a lua măsuri împotriva Israelului.

Odată cu expirarea termenului, convoiul lui Abbas a fost atacat marți. În timp ce una dintre gărzile de corp ale lui Abbas a fost împușcată în timpul confruntării, organizația „Fiii lui Abu Jandal” a revendicat atacul.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
143 DE PERSOANE MOR ÎN BRAZILIA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU

„Nu este timp pentru prea multe discuții în momentul masacrelor israeliene de ocupație din Fâșia Gaza. Nu este timp pentru multe discuții în momentul vărsării de sânge în Gaza. Nu este timp pentru multe discuții în timp ce copiii și femeile noastre din Gaza sunt uciși. Nu este timp pentru prea multe discuții, deoarece tinerii noștri sunt uciși în Cisiordania”, se arată în declarația grupului „Fiii lui Abu Jandal”

Abbas a avut o întâlnire surpriză cu secretarul de stat american Anthony Blinken, duminică, în Cisiordania. În cadrul întâlnirii cu Blinken, Abbas a cerut Israelului să înceteze atacurile asupra Gaza.

Citește și: