• Săptămâna PSI are loc în librării Cărturești din toate colțurile țării.
  • Evenimentele sunt în București, Cluj, Iași, Brașov, Sibiu, Piatra Neamț, Timișoara, Craiova, Ploiești și Constanța.
  • Seria de evenimente are loc până pe 10 noiembrie pe teme legate de dezvoltarea personală.

„Săptămâna PSI” continuă în librăriile Cărturești din țară. Până pe 10 noiembrie, Editura Trei te invită să răspunzi la întrebări legate de criza vârstei mijlocii, mâncatul excesiv și foamea de iubire și atenție sau de viața de cuplu și parenting. Răspunsurile le au invitații dezbaterilor găzduite de diferite librării Cărturești din București, Cluj, Iași, Brașov, Sibiu, Piatra Neamț, Timișoara, Craiova, Ploiești, Constanța.

Ancuța Coman-Boldișteanu, psihoterapeut, este fondatoare a proiectului „Emoții în farfurie” și autoare a cărții cu același nume.

„E destul de dificil să desprindem emoția de mâncare pentru că ele se împletesc de-a lungul vieții noastre, încă din perioada în care suntem mici, din perioada în care primim îngrijire și hrană. Deci, partea aceasta de emoție, de iubire, de căldură, de plăcere, de bucurie în a mânca și mâncarea în sine se împletesc constant. Dificultățile apar atunci când intervine liniștirea emoțiilor prin mâncare, atunci când folosim mâncarea în loc de a căuta să petrecem timp cu o persoană dragă, să ne conectăm cu cealaltă persoană”, a explicat Ancuța Coman-Boldișteanu, psihoterapeut, la Aleph News.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și: