• Regele Charles al III-lea a enumerat politicile pe care Rishi Sunak speră să le ducă la bun sfârșit înainte de inevitabilele alegeri din următoarele 12-14 luni.
  • Una dintre cele mai importante probleme de pe ordinea de zi este interzicerea fumatului.
  • În conformitate cu legea propusă, celor născuți la 1 ianuarie 2009 sau după această dată li s-ar interzice să cumpere tutun sau țigări.

Planurile de interzicere a fumatului în Marea Britanie au fost confirmate în discursul Regelui Charles al III-le, care a apărut astăzi în Camera Lorzilor pentru deschiderea oficială a Parlamentului.

În timpul anunțului său, primul de când a urcat pe tron în urma decesului reginei Elisabeta a II-a anul trecut, regele în vârstă de 74 de ani a discutat despre activitățile guvernului pentru anul următor. Regele Charles al III-lea a enumerat politicile pe care Rishi Sunak și cabinetul său speră să le ducă la bun sfârșit înainte de inevitabilele alegeri din următoarele 12-14 luni.

Pe lângă criminalitate, una dintre cele mai importante probleme de pe ordinea de zi este interzicerea fumatului, care a fost anunțată la începutul acestui an. În conformitate cu legea propusă, celor născuți la 1 ianuarie 2009 sau după această dată li s-ar interzice să cumpere tutun sau țigări.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Dacă vrem să facem ceea ce este corect pentru copiii noștri, trebuie să încercăm să-i împiedicăm pe adolescenți să se apuce de fumat”, a declarat Sunak la acea vreme. Pentru că, fără o schimbare semnificativă, mii de copii vor începe să fumeze în anii următori și își vor vedea viețile scurtate din această cauză.”

Regele Charles al III-lea a declarat că guvernul va introduce o legislație pentru a crea o generație fără fum de țigară prin restricționarea vânzării de tutun … și prin restricționarea vânzării și comercializării țigărilor electronice către copii”.

Citește și: