• Designul său are sâni cu sfârcurile perforate, plus părți intime feminine.
  • În partea din spate, materialul are conturul unui posterior.
  • Acestora li se adaugă iluzia de tatuaje, specifică întregii colecții.

Jean Paul Gaultier este ridiculizat pentru o colecție de ținute „nud, cu tatuaje”, care costă până la 500 de lire sterline – deoarece cumpărătorii spun că ar fi „mai ieftin să ieși gol!”, scrie Daily Mail.

Creatorul de modă francez a lansat o gamă de îmbrăcăminte bizare care nu lasă nimic în seama imaginației. Gama unică de salopete, rochii și topuri, înfățișează un corp gol și cu siguranță va atrage atenția multor trecători de pe stradă.

Există mai mult de 100 de articole în „Colecția de tatuaje”, cu cea mai scumpă haină, Body Tattoo Jumpsuit, care costă 519,64 GBP.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR

Designul său are sâni cu sfârcurile perforate, plus părți intime feminine, iar în partea din spate, materialul are conturul unui posterior. Acestora li se adaugă iluzia de tatuaje, specifică întregii colecții.

Toate piesele sunt disponibile în două nuanțe diferite de piele „nude deschis” și „nude închis”, ceea ce le face să pară realiste pentru toată lumea. Ținutele sunt disponibile în mărimile de la XXS la XXL, iar în descrierea produsului se poate citi: „Nu sunt disponibile în mărimi diferite: Croială elastică, gât de echipaj. Mâneci lungi, închidere cu fermoar metalic la spate. Materiale 78% poliamidă, 22% elastan, fabricat în Italia”.

Citește și: