VIDEO. Trump o confundă pe reclamantă cu fost sa soţie în procesul de viol: „Este Marla”, referindu-se la cea de-a doua soţie a sa, Marla Maples

April 4, 2023, New York, New York, USA: Former President DONALD TRUMP appears in court for his arraignment, Tuesday. (Credit Image: © Steven Hirsch/POOL via ZUMA Press Wire)

O declarație video a fostului președinte american Donald Trump în procesul său civil pentru viol, aflat în curs de desfășurare la New York, a fost făcută publică vineri de către instanță, scrie BBC.

În imaginile din octombrie anul trecut, Trump a negat acuzațiile și a repetat că nu o cunoaște pe acuzatoarea sa, jurnalista E Jean Carroll.

Când i se arată o fotografie în care apare alături de ea și de alte persoane la un eveniment, el o confundă pe Carroll cu cea de-a doua soție a sa, Marla Maples.

,,Este Marla, da. Este soţia mea” , a spus el, înainte de a fi corectat şi de a i se spune că este vorba de Carroll.

Avocații lui Carroll au susținut că confuzia fostului președinte cu privire la fotografie subminează afirmația acestuia că ea nu era ,,genul lui” .

Jurnalista l-a acuzat pe fostul președinte că a violat-o într-un magazin din New York, la mijlocul anilor 1990.

Jurnalista îl dă în judecată pentru agresiune și defăimare, pentru comentariile pe care acesta le-a făcut în timp ce nega afirmația, pe care a făcut-o în 2019.

Ambele părți și-au depus joi pledoaria.

Judecătorii vor decide dacă Trump ar trebui să plătească daune lui Carroll.

Citește și

FOTO. Un „penis imens” a fost trasat pe terenul care va găzdui o petrecere în ziua încoronării Regelui Charles al III-lea

Avertismentul făcut de Tim Cook: Inteligența artificială este „uriașă”, dar trebuie să fim „atenți” în privința ei

TikTok, în centrul unui nou scandal de spionaj: O jurnalistă a fost urmărită de pe contul TikTok al pisicii sale

Exit mobile version