• Un avion cu 72 de persoane la bord s-a prăbușit duminică în Nepal, a anunțat compania Yeti Airlines.
  • Potrivit unor oficiali locali încă că nu știe „dacă există supraviețuitori” .
  • Televiziunea de stat a anunțat că unele corpuri au fost recuperate de la locul prăbușirii, în vestul micii țări din Himalaya.

Cel puţin 67 persoane au murit duminică în accidentul aviatic din Nepal, a anunţat poliţia locală, potrivit mass media internațională.

Treizeci şi unu de trupuri au fost transportate la spitale” , a declarat ofiţerul de poliţie AK Chhetri. El a adăugat că alte 36 de corpuri fără viaţă au fost găsite la locul prăbuşirii avionului.


Cel puţin 40 persoane şi-au pierdut viaţa din cauza prăbuşirii unui avion de pasageri în oraşul Pokhara, din vestul Nepalului, potrivit Reuters.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Avionul decolase din capitala Kathmandu cu destinaţia Pokhara. Aparatul de zbor s-a prăbuşit între vechiul şi noul aeroport din oraşul Pokhara.

Echipele de salvare au ajuns la locul şi încearcă să stingă focul” , potrivit autorităților locale.


Un avion cu 72 de persoane la bord s-a prăbușit duminică în Nepal, a anunțat compania Yeti Airlines, potrivit mass media internațională.

Potrivit unor oficiali locali încă că nu știe „dacă există supraviețuitori” .

Mai multe echipe de salvare au fost trimise la locul accidentului cu un elicopter.

„Sunt 68 de pasageri la bord și patru membri ai echipajului… Salvarea este în curs de desfășurare, nu știm deocamdată dacă există supraviețuitori” , a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, Sudarshan Bartaula.

Televiziunea de stat a anunțat că unele corpuri au fost recuperate de la locul prăbușirii, în vestul micii țări din Himalaya.