• Un buncăr de lux numit The Beast” a fost scos la vânzare, acesta având în dotare chiar și un poligon de tragere personal și o seră.
  • O companie americană invită acum oamenii să investească în propriul buncăr de lux, care este dotat chiar și cu câteva accesorii ciudate.
  • Proprietatea subterană are și o cămară mare, perfectă pentru a depozita o rezervă uriașă de gustări.

Un buncăr de lux numit The Beast” a fost scos la vânzare, acesta având în dotare chiar și un poligon de tragere personal și o seră. O companie americană invită acum oamenii să investească în propriul buncăr de lux, care este dotat chiar și cu câteva accesorii ciudate.

Pregătirea pentru sfârșitul lumii ar putea părea puțin morbidă, dar, având în vedere amenințările cu războiul nuclear din partea președintelui rus Vladimir Putin, mulți oameni caută modalități de a se menține în siguranță, inclusiv prin modernizarea locuințelor lor.

O companie cu sediul în Texas, SUA, a împărtășit o dezvoltare recentă numită The Beast” pentru toți cei care doresc să își facă propriul buncăr. Creată de compania Rising S, casa dispune de patru dormitoare, inclusiv un living mare, potrivit pentru o familie.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În timp ce The Beast pare să includă un decor minimalist – cu pereți albi simpli și covoare gri – există opțiuni pentru a o înfrumuseța, deoarece cumpărătorii au fost informați că o pot face atât de elaborată pe cât doriți”. Nu numai că buncărul are o cantitate considerabilă de dormitoare, cu paturi suprapuse, dar facilitatea disponibilă pentru cumpărare include și un dressing uriaș pentru toate hainele de care veți avea nevoie.

Buncărul – care este probabil visul oricărui supraviețuitor – include, de asemenea, două bucătării uriașe, ambele dotate cu frigidere, cuptoare cu microunde si cuptoare de la aragaz. Proprietatea subterană are și o cămară mare, perfectă pentru a depozita o rezervă uriașă de gustări.


Cu toate acestea, cea mai neobișnuită caracteristică este că centrul vine cu o seră interioară și un spațiu de grădină unde ocupanții își pot cultiva propriile fructe și legume. Iar în interiorul ascunzătorii a fost instalat un sistem special de filtrare bine gândit, care îi va proteja pe locuitorii săi de substanțe chimice sau gaze nocive.

În ceea ce privește divertismentul, există un televizor cu ecran plat și o canapea mare cu suporturi pentru pahare. Cu o baie adâncă de dimensiuni normale și toalete, vei putea, de asemenea, să rămâi curat ca lacrima în buncăr.

Vorbind despre buncărele personalizabile, Gary Lynch, directorul general al Rising S Company, spune că nu poate fi mai mândru de proiectul său. El a declarat: Inspirația pentru design provine din desenele clientului și din echipa noastră de ingineri. Are câteva caracteristici interesante, cum ar fi o grădină și o seră. Are o structură în care se poate intra în fiecare secțiune a buncărului printr-un hol pătrat, asemănător cu cel de la etajul unui spital.”

El a adăugat: Ambele bucătării au și o cămară mare. Are o seră mare, în care se pot cultiva suficiente alimente pentru o familie foarte mare sau pentru două familii. Acest buncăr include, de asemenea, un poligon de tragere în mărime naturală, capabil să oprească arme de calibru 50.”

Cu toate acestea, păstrarea siguranței va avea un cost. În timp ce nu există un interval de preț specific disponibil, pentru casa subterană, compania a spus că este mai bine să vă interesați direct de nevoile buncărului.

Cu toate acestea, pentru a le oferi proprietarilor plini de speranță o idee despre ce ar putea scoate din buzunar, unele dintre celelalte buncăre ale aceleiași companii costă între 45.500 de dolari (40.000 de lire sterline) – 182.500 de dolari (160.400 de lire sterline) – și asta fără a include taxele de livrare și instalare.