• Una dintre cele două dansatoare era în stare gravă și era suspectată că a suferit o leziune a măduvei spinării, a relatat presa locală, inclusiv Ming Pao.
  • Trupa de băieți Mirror, formată din 12 membri, care a devenit super-vedetă în Hong Kong în ultimii ani, este administrată de companii controlate de miliardarul Richard Li.
  • Incidentul macabru a fost vineri știrea de top a presei locale și cel mai important subiect de trending topic pe Weibo, rețeaua chineză de tip Twitter.

Un ecran gigant a căzut pe scenă în timpul unui spectacol al popularei trupe k-pop Mirror, joi, în Hong Kong, rănind două dansatoare și determinându-l pe liderul orașului să înceapă o anchetă în acest sens.

Artiștii răniți au fost transportați de urgență la spitalul Queen Elizabeth joi, iar trei membri ai publicului au fost tratați pentru șoc, a declarat vineri un purtător de cuvânt al poliției, potrivit Bloomberg.

Una dintre cele două dansatoare era în stare gravă și era suspectată că a suferit o leziune a măduvei spinării, a relatat presa locală, inclusiv Ming Pao. Celălalt dansator era în stare stabilă, potrivit ziarului.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Incidentul a șocat lumea

Incidentul macabru a fost vineri știrea de top a presei locale și cel mai important subiect de trending topic pe Weibo, rețeaua chineză de tip Twitter. Clipurile video de la eveniment au inundat platformele de socializare, arătând cum ecranul gigant se desprinde și se prăbușește peste artiști.

Șeful executivului din Hong Kong, John Lee, și-a exprimat compasiunea față de persoanele rănite și a contactat departamentele sale relevante pentru a investiga problema și pentru a asigura siguranța artiștilor, a personalului și a publicului, potrivit unui comunicat.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lM8Td_PgWbI" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Trupa de băieți Mirror, formată din 12 membri, care a devenit super-vedetă în Hong Kong în ultimii ani, este administrată de companii controlate de miliardarul Richard Li, al cărui tată, Li Ka-shing, se numără printre cei mai bogați oameni din Hong Kong.

Concertul, care a avut loc la Hong Kong Coliseum din Kowloon, a fost organizat de MakerVille, care este controlată tot de Li junior.

Reprezentanții MakerVille nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii.