• Si tot ce vă spune Putin, ca potrivit celor recente date, aici au murit vreo 10 oameni, este o minciuna. Numărul militarilor noștri căzuți este de 10000, dacă nu chiar mai mult.
  • De aceea, să nu credeti ce se spune la știrile noastre. Nu fac decât să vă spele pe creier. De aceea, te rog să transmiți tuturor acest mesaj video ca să se știe faptul că poporul ucrainean este foarte bun.
  • Chiar daca sunt rănit, ca să fiu sincer, am avut parte de cel mai bun și modern tratament. Rana a fost cusută, m-au pus pe picioare. De aceea, tot ce vi se povestește legat de faptul că suntem tratați prost, sunt minciuni.”

Un soldat rus, capturat, le-a trimis un mesaj celor de acasă. „Nu credeți propaganda rusă!”. Invadatorul, picat în capcana lui Putin, refuză să ridice arma împotiva poporul ucrainean și îi încurajează pe cei din tara lui să nu creada vorbele dictatorului.

Ocupantul rus a decis, în cele din urmă, să spună adevărul rudelor sale din Federația Rusă. Chiar dacă a făcut acest lucru după ce a fost încarcerat de armata ucraineană.

Bărbatul își roagă rudele să nu aibă încredere în nimic din ce spune, Guvernul nostru îi spală creierii poporului nostru. Ca să fiu sincer, noi, rușii ne distrugem propriul popor la ordinul marelui nostru lider, după cum se spune. Iar ce se întâmplă aici este din vina Rusiei, nu din vina Ucrainei, a Poloniei… Ei omoară oameni, civili”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Soldatul este de acord că Rusia este agresorul și că atacă civili și ucide copii.

Bună, draga mea. Vreau să-ți comunic faptul că sunt prizonier în Ucraina. Nu trebuie să-ți faci griji. Totul este bine. Tot ce ni se spune … că ucrainenii sunt oameni răi.. sunt minciuni. Guvernul nostru spală creierii poporului nostru. Ca să fiu sincer, noi, rușii ne distrugem propriul popor la ordinul marelui nostru lider, după cum se spune. Iar ce se întâmplă aici este din vina Rusiei, nu din vina Ucrainei, a Poloniei… Ei omoară oameni, civili. Omoară copii. Aș vrea ca toată lumea să știe că Rusia nu este acea Rusie care ne este băgată în cap. Noi suntem agresorul. De aceea, noi suntem carne de tun, ca să zic așa. Conform celor mai recente informații, ca să știi, aici au venit foarte mulți militari din toată țara.

Si tot ce vă spune Putin, ca potrivit celor recente date, aici au murit vreo 10 oameni, este o minciuna. Numărul militarilor noștri căzuți este de 10000, dacă nu chiar mai mult. De aceea, să nu credeti ce se spune la știrile noastre. Nu fac decât să vă spele pe creier. De aceea, te rog să transmiți tuturor acest mesaj video ca să se știe faptul că poporul ucrainean este foarte bun. Chiar daca sunt rănit, ca să fiu sincer, am avut parte de cel mai bun și modern tratament. Rana a fost cusută, m-au pus pe picioare. De aceea, tot ce vi se povestește legat de faptul că suntem tratați prost, sunt minciuni.” a spus soldatul în mesajul transmis către cei dragi.