Vietnam: Operațiune de salvare a unui băiețel care a căzut într-o groapă adâncă de 35 de metri

CHEFCHAOUEN, MOROCCO -FEBRUARY 4: Rescuers continue to work to free 5-year-old oy trapped in a well in Chefchaouen, Morocco on February 4, 2022. Horizontal drilling was carried out to save 5-year-old kid Rayan. A boy named Rayan has been stuck since Tuesday noon in the dry well, 32 meters deep, in the agricultural village of Igran in the northern Chefchaouen province, while rescue teams have continued efforts to extricate him for 76 hours. The rush to save the boy was reaching a critical stage on Friday. Jalal Morchidi / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Sute de persoane încearcă să salveze un băiețel de 10 ani care a căzut în urmă cu două zile într-o groapă de 35 de metri pe un şantier din sudul Vietnamului, scrie presa din străinătate.

Se pare că băiatul căuta fier vechi când a căzut în interiorul unui stâlp gol din beton de doar 25 de centimetri lăţime, turnat pentru construcţia unui pod în Dong Thap, a declarat un membru al echipelor de salvare.

,,Facem tot posibilul. Nu putem spune încă în ce stare se află băiatul” , a declarat el.

Autorităţile ,,nu sunt sigure de starea actuală a băiatului. El nu a mai interacţionat cu cei din exterior, deşi oxigen era încă pompat” în interior.

Potrivit mass-media, salvatorii au încercat să foreze şi să înmoaie terenul din jur în încercarea de a trage stâlpul în sus şi de a scoate copilul afară.

Premierul vietnamez Pham Minh Chinh le-a cerut luni autorităţilor federale să se alăture eforturilor echipelor locale pentru salvarea băiatului.

© 2024 Aleph News