Viktor Orban lansează un nou avertisment: „Europa se pregăteşte de război cu Rusia”

Hungarian Prime Minister Viktor Orban gestures as he addresses an annual press conference in Budapest on December 21, 2022, prior to the government's last meeting of the year 2022. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)

Viktor Orban, care are legături strânse cu Vladimir Putin, a spus că există din ce în ce mai multe semne că Europa se pregăteşte pentru acţiuni militare, potrivit Sky News.

„Drumul către război nu se parcurge într-un singur pas. Sunt trei etape: discuţie, pregătire şi distrugere. Acum terminăm discuţia şi suntem în stadiul de pregătire. Suntem la câţiva centimetri de distrugere”, a spus Orban pentru Kossuth Radio.

Europa se pregăteşte de război cu Rusia, susţine premierul maghiar Viktor Orban. Liderul maghiar crede că etapa discuţiilor a fost depăşită şi că ţările au început pregătirile. Suntem la câţiva centimetri de distrugere, a avertizat Orban.

Deşi a condamnat invadarea Ucrainei de către Rusia, Orban a încercat să consolideze relaţiile bilaterale cu Moscova. El s-a opus unor iniţiative ale UE de a sprijini Ucraina şi l-a felicitat pe Putin după câştigarea alegerilor din Rusia.

Citește și

Exit mobile version