• Un polițist a fost filmat în timp ce șterge luneta unui autoturism aflat în trafic
  • Filmarea a strâns în doar câteva ore mii de vizualizări și a adunat aproape 200 de comentarii

În imaginile postate pe pagina de Facebook Poliția Sibiu, se vede cum polițistul coboară din autospecială și merge la mașina din față, oprită la semafor, și îi șterge luneta.

Filmarea a fost făcută în noaptea de joi spre vineri pe o stradă din Sibiu, unde a nins puternic și s-a circulat cu dificultate.

Video-ul este însoțit de textul „Iarna nu-i ca vara” și a fost distribuit de peste 1.000 de ori și a atras peste 190 de comentarii în doar câteva ore.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Șoferul se pare că era înghețat. Nu a schițat nici un gest”, a comentat un bărbat. „Aș fi intrat în pământ de rușine”, spune un altul, în timp ce o femeie i-a felicitat pe polițiști: „Un gest foarte frumos care ne dovedește tuturor că înainte de funcția pe care o dețineți nu ați uitat să fiți oameni! Felicitări!”.

În urmă cu câteva zile, polițiștii din Sibiu au fost implicați într-o bătaie generală cu bulgări de zăpadă. Incidentul distractiv s-a produs luni seara într-o zonă verde a orașului Sibiu. Polițiștii erau în patrulă și, loc să-i liniștească pe copiii care se băteau cu zăpadă, au intrat în jocul lor.