Vlad Voiculescu îl atacă dur pe Florin Cîțu: „A încercat să dea un tun mai mare și în mod mai grosolan decât Liviu Dragnea”

Vlad Voiculescu continuă scandalul deceselor raportate: „La Spitalul Colentina sunt peste 500 de morți în plus“ Mediafax Foto
  • Vlad Voiculescu contestă programul PNDL 3.
  • Voiculescu: „USR PLUS va rămâne de data asta ferm pe poziție. Cîțu trebuie să plece”.
  • Voiculescu: „Urmează zile triste în care veți vedea din nou – ca și în aprilie – cum oameni pe care îi credeai întregi se transformă în butoane”.

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, îl pune la zid pe premierul Florin Cîțu, despre care spune că a încercat să dea un tun mai mare ca Liviu Dragnea prin PNDL 3.

„USR PLUS va rămâne de data asta ferm pe poziție. Cîțu trebuie să plece. Pentru toate motivele pentru care trebuia să plece în aprilie și pentru câteva în plus: printre altele, pentru că a încercat (împotriva legii, împotriva coaliției, împotriva interesului României) să dea un tun mai mare și în mod mai grosolan decât Dragnea însuși. În astfel de zile urâte se văd adevăratele interese ale politicienilor. Urmează zile urâte de manipulări în presă, de atacuri la USR PLUS, de îndemnuri aparent binevoitoare la „discuții”, „înțelegere”, etc. Urmează zile triste în care veți vedea din nou – ca și în aprilie – cum oameni pe care îi credeai întregi se transformă în butoane. Nu citez des proverbe, dar este unul care este potrivit în astfel de situații: Nu lătra la câine, uită-te la stăpân”, a scris Voiculescu pe Facebook.