• Vladimir Putin are de dat un telefon important.
  • Ultimul ordin semnat de şeful Kremlinului.
  • Vladimir Putin a instruit Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Apărării să folosească spitalele civile pentru tratamentul şi reabilitarea soldaţilor răniţi.

Tot mai izolat pe plan internaţional, preşedintele Rusiei plănuieşte să discute cu preşedintele turc Tayyip Erdogan. Preşedintele rus Vladimir Putin intenţionează să discute cu preşedintele turc Tayyip Erdogan, a informat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, marţi, agenţiei de presă Interfax.

Cei doi lideri au avut mai multe discuţii telefoanice de când Rusia a invadat Ucraina, în februarie anul trecut. Turcia a acţionat ca un broker de grâne, alături de Naţiunile Unite în 2022, când a stabilit un acord care să permită exporturile de cereale din porturile ucrainene.

A ordonat ca spitalele civile să fie folosite pentru răniţi

Pe plan intern, Vladimir Putin a instruit Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Apărării să folosească spitalele civile pentru tratamentul şi reabilitarea soldaţilor răniţi în „operaţiunea militară specială”. Cele două ministere, scrie agenţia de presă Tass, vor trebui să depună până pe 15 ianuarie un raport privind posibilitatea de a utiliza unităţile medicale civile care aparţin Ministerului Sănătăţii.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE