• Vladimir Putin susține că Rusia are parte adesea, din partea unora, de tentative de „a înhăța“ ceva de la țară.
  • Afirmația a făcut-o la o ședință a comitetului organizatoric rus „Pobeda“.
  • Vladimir Putin: „De imensitatea noatră se tem toți“

Vladimir Putin amenință că Rusia „le va sparge dinţii“ tuturor celor care vor încerca să „înhaţe“ ceva de la țară.

Toţi vor să ne muşte de ceva şi să înhaţe ceva de la noi. Însă cei care intenţionează să facă asta trebuie să ştie că noi le vom sparge dinţii tuturor, astfel ca ei să nu mai poată muşca“, a avertizat președintele Federației Ruse, relatează TASS.

În timpul unei ședințe a comitetului organizatoric rus „Pobeda“, liderul de la Kremlin a afirmat că unii „se încumetă să afirme public că bogăţiile siberiene aparţin în mod injust unei singure ţări. Este ciudat să auzi asemenea lucruri, însă ele se fac uneori auzite“. 

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Președintele Federației ruse este sigur că, în continuare, există mulți care pun piedici Rusiei, iar motivul pentru care fac acest lucru este acela că le e teamă de această țară: „Indiferent ce am face noi, indiferent cât de tare am dori să le satisfacem poftele celor care încearcă să ne pună piedici, oricum ei vor continua să facă aceasta, pentru că mulţi dintre oponenţii noştri nu au nevoie de o astfel de ţară precum Rusia“.

Citește și Vladimir Putin, mesaj pentru România și Republica Moldova: „Ne bazăm pe dezvoltarea unor relații reciproc avantajoase”

Vladimir Putin: „De imensitatea noastră se tem toți“

Chiar şi după ce o treime din potenţial a fost pierdut, oricum pentru unii Rusia este prea mare“, afirmă Putin, citând din ţarul Alexandru al III-lea al Rusiei: „De imensitatea noastră se tem toţi“.